Nieuws

Unicoz Innovatieprijs 2024 uitgereikt

Unicoz Innovatieprijs 2024 uitgereikt

Vrijdag 1 maart jl. vierden we het 15-jarig bestaan van Unicoz met een groots feest voor alle medewerkers. Onderdeel van het feest was de uitreiking van de Unicoz Innovatieprijs, in 2012 in het leven geroepen om de onderwijskundige innovatie te stimuleren én te waarderen. Lees meer »
Unicoz 15 jaar!

Unicoz 15 jaar!

Gister vierden we het 15-jarig jubileum van Unicoz! Een groots feest met workshops, activiteiten, foodtrucks en muziek georganiseerd door onze eigen enthousiaste medewerkers. Lees meer »
Unicoz Vitaliteit Toolkit

Unicoz Vitaliteit Toolkit

We ondersteunen onze medewerkers graag in hun streven naar een vitaal onderwijsleven. Afgelopen week hebben al onze scholen daarom een mooie gele vitaliteit toolkit ontvangen. Een kleine knipoog naar onze digitale toolkit vol praktische tips en inspiratie voor het creëren van een energieke en gezonde leeromgeving. Lees meer »
Week van de Zij-instroom

Week van de Zij-instroom

Word leraar in het voortgezet onderwijs!
In de week van 12 februari kun je je oriënteren tijdens de Week van de Zij-instroom en maak je kennis met onder meer Het Oranje Nassau College (locatie Clauslaan en Parkdreef). Lees meer »
Geslaagd!

Geslaagd!

We zijn heel trots dat in de afgelopen periode 17 Unicoz medewerkers via een intensieve opleiding tot Leraarondersteuner hun diploma hebben behaald. Van harte gefeliciteerd! Dankzij de gastvrijheid van het team van De Entree kon dit feest met veel belangstellenden worden gevierd. Lees meer »

Archief

« 1 2 3 »