Nieuws

Week van de Zij-instroom

Week van de Zij-instroom

Word leraar in het voortgezet onderwijs!
In de week van 12 februari kun je je oriënteren tijdens de Week van de Zij-instroom en maak je kennis met onder meer Het Oranje Nassau College (locatie Clauslaan en Parkdreef). Lees meer »
Geslaagd!

Geslaagd!

We zijn heel trots dat in de afgelopen periode 17 Unicoz medewerkers via een intensieve opleiding tot Leraarondersteuner hun diploma hebben behaald. Van harte gefeliciteerd! Dankzij de gastvrijheid van het team van De Entree kon dit feest met veel belangstellenden worden gevierd. Lees meer »
Welkom bij Unicoz!

Welkom bij Unicoz!

Vorige week zijn ook onze nieuwe collega's op hun scholen gestart. Donderdag kregen ze een warm welkom op het bestuursbureau en ontmoette ze ook de collega's daar tijdens onze 'Welkom bij Unicoz' bijeenkomst. Lees meer »
Feestelijke Opening STEAM-lokalen Basisschool Het Noorderlicht

Feestelijke Opening STEAM-lokalen Basisschool Het Noorderlicht

Eerste stap naar Toekomstgericht Techniek- en Technologieonderwijs

Op 18 augustus vond de feestelijke opening plaats van de STEAM-lokalen van Basisschool Het Noorderlicht. De wethouder van onderwijs, Marijke van der Meer, het bestuur van Unicoz en vertegenwoordigers van Heutink, een totaalleverancier voor het onderwijs, waren aanwezig om samen met Mad Science de lokalen op spectaculaire wijze te openen. Lees meer »
Frisse start voor aantal scholen in Oosterheem

Frisse start voor aantal scholen in Oosterheem

De leerlingen van De Oostwijzer Orion, De Oranjerie (beide Unicoz) en Florence Nightingale (OPOZ) vieren feest. Deze zomervakantie worden de binnenklimaatinstallaties van de schoolgebouwen vervangen en is er weer frisse lucht in de school.  Lees meer »

Archief

« 1 2 3 »