Techniek & Technologie

Unicoz vindt het belangrijk leerlingen op alle niveaus in aanraking te laten komen met techniek en technologie. Daarmee bereiden we ze voor op hun rol in de hoogtechnologische wereld van morgen. Leerlingen die hieraan gewend zijn, komen sterker beslagen ten ijs en hebben meer toegang tot kansrijke banen (in de regio Zoetermeer). Dit doet Unicoz door uitvoering te geven aan een missie en visie voor Toekomstgericht Techniek en Technologie-onderwijs (TTT). Daarmee overstijgt Unicoz de ambities vanuit landelijke kaders W&T en bijvoorbeeld STO.

Lees hieronder onze nieuwsartikelen met betrekking tot Toekomstgericht Techniek en Technologie-onderwijs en kijk ook eens op www.stozoetermeer.nl


 

Techniek & Technologie

Infographic Toekomstgericht Techniek & Technologieonderwijs

Infographic Toekomstgericht Techniek & Technologieonderwijs

In onderstaande infographic wordt de visie van Unicoz op Toekomstgericht Techniek & Technologieonderwijs toegelicht. Lees meer »
Artikel STO in Into Business magazine

Artikel STO in Into Business magazine

In het magazine Into Business is onlangs een mooi artikel verschenen over STO Zoetermeer. In het artikel is onder andere Unicoz' Directeur Techniek en Technologie Jeanneke Willems aan het woord over de noodzaak van techniek onderwijs. Lees meer »

Archief

« 1 »