Unicoz
Start uw kind binnenkort op de basisschool of is tussentijds overstappen noodzakelijk?
Dan wilt u natuurlijk graag weten waar uw kind het beste tot zijn/haar recht komt. Ook in deze tijd waarin we de richtlijnen van sociale afstand moeten volgen, komen wij graag in persoonlijk contact met u!
Alle scholen van Unicoz hebben namelijk hun eigen identiteit, sfeer en organisatie van het onderwijs. U bent daarom van harte welkom om zelf te komen kijken op onze scholen om deze sfeer te proeven. Via onderstaande links naar de websites van de scholen, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.
Tot ziens op één van onze Unicoz basisscholen!

Na groep 8 naar het voortgezet onderwijs?
Dan kunt u ook bij Unicoz terecht voor een fijne middelbare school. Binnen 'Unicoz 10-14' werken we aan een doorgaande lijn tussen de basisschool en de middelbare school.
Het Oranje Nassau College, locatie Clauslaan en locatie Parkdreef heten uw zoon/dochter en u graag van harte welkom op één van hun open dagen/avonden. Via onderstaande links naar de websites van beide ONCs, neemt u alvast een kijkje om te zien wat de scholen uw kind te bieden hebben. Voor het aanmelden verwijzen we je graag door naar www.zonaarhetvo.nl, de gezamenlijke website van alle voortgezet onderwijs scholen (VO) in Zoetermeer. Tot ziens op het ONC!


 

Primair Onderwijs scholen


 

Voortgezet Onderwijs scholen