Pre-vmbo, leren door te doen!

Ben jij creatief en ben je een echte doener? Werk je graag met je handen en ben je geïnteresseerd in techniek? Dan is Pre-vmbo echt iets voor jou!

Pre-vmbo
Bij Pre-vmbo ga je zelf aan de slag met techniek zoals hout- en metaalbewerken, robotica en programmeren. Je leert logisch nadenken en gaat bijvoorbeeld zelf een eenvoudige robot ontwerpen én bouwen. Natuurlijk helpt je docent je hierbij. Je werkt veel samen met je klasgenoten van Pre-vmbo. Aan het eind van de lessen, presenteer je jouw resultaat aan de rest van de leerlingen.

Voor wie
Pre-vmbo is voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool, die graag praktisch bezig zijn en leren door te doen. Je zit met maximaal 16 leerlingen in een groep. Jullie kunnen van elkaar leren en elkaar helpen. Je krijgt les van een docent van ONC Clauslaan die alles weet van techniek en leren in de praktijk.

Aanmelden
Je ouders vullen samen met school het aanmeldingsformulier in.De intern begeleider of mentor meldt je vervolgens aan. Je hoort daarna z.s.m. of je kunt starten bij Pre-vmbo. De lessen worden gegeven op ONC Clauslaan. Je doet mee aan een vast aantal lessen en je kunt starten in januari of oktober.

Meer informatie
Wil je meer informatie over Pre-vmbo? Je juf of meester kan je er meer over vertellen. Je kunt ook al je vragen mailen naar: pre-vmbo@unicoz.nl.