Nieuws

Burgemeester opent project op ONC

Op maandag 8 oktober heeft burgemeester Charlie Aptroot op het Oranje Nassau College ONC)Parkdreef het project Mijn stad, mijn toekomst geopend. Lees meer »
Gratis lidmaatschap en kleding als extraatje

Gratis lidmaatschap en kleding als extraatje

Gratis schoenen, kleding, een basketbal, trainingen en lidmaatschap van basketbalbvereniging Zoebas: de eerstejaars van het Oranje Nassau College (ONC) krijgen het allemaal als ze meedoen aan het project 'Alleen jij bepaalt wie je bent'. Lees meer »
Young Impact

Young Impact

Tweedejaars leerlingen van het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan doen mee met Young Impact. Met dit project zetten leerlingen hun unieke talent in voor een positieve verandering in hun omgeving. Woensdag 26 september is de kick-off. Lees meer »
Kick-Off Alleen Jij bepaalt’ basketbal

Kick-Off Alleen Jij bepaalt’ basketbal

Ex-profbasketballer Chip Jones opende maandagochtend 24 september op Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan het project Alleen jij bepaalt wie je bent. Voor de vierde keer op rij doet het ONC mee aan dit sportieve project. Doel is het ontwikkelen van sociale vaardigheden door middel van sport. Lees meer »
Het Palet wint 40 uur gratis tuinonderhoud

Het Palet wint 40 uur gratis tuinonderhoud

Het Palet kan eindelijk onderhoud aanpakken. Hans Koevoets directeur van basisschool Het Palet in Rokkeveen, kan het niet genoeg benadrukken: "We zijn er enorm blij mee". Hij doelt daarbij op de veertig uur gratis tuinonderhoud voor zijn school, een cadeautje van Hoveniersbedrijf Van der Spek. Lees meer »

Archief

« 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »