Nieuws

De Jacobsvlinder krijgt eigen watertappunt op schoolplein

De Jacobsvlinder krijgt eigen watertappunt op schoolplein

Op Nationale kraanwaterdag konden de leerlingen van De Jacobsvlinder hun eigen watertappunt in gebruik nemen. Iedereen kreeg ook een mooie bidon met naam erop!
Daarna mocht iedere leerling bij de watertap zijn/haar eigen bidon vullen.

Dit initiatief past prima bij De Jacobvlinder waarbij ze graag bewegend leren in een gezonde school! Lees meer »
Nationale Buitenlesdag

Nationale Buitenlesdag

Vandaag deden veel Unicozbasisscholen graag mee aan de Nationale Buitenlesdag! Waarom? Kijk dit filmpje maar eens! #meerbewegen #meersamenwerken #meerplezier!


  Lees meer »
Unicoz 10-14 dit schooljaar van start met vier profielen!

Unicoz 10-14 dit schooljaar van start met vier profielen!

Unicoz 10-14 start dit schooljaar met vier profielen: Denkwijs vo, Pre-vo, Pre-vmbo en Pre-vwo.

Een mooie samenwerking tussen de Unicoz basis- en middelbare scholen met als doel een doorgaande leerlijn tussen PO en VO, waarbij de individuele onderwijsbehoefte van de leerling centraal staat. Lees meer »
Kindcentrum De Entree in nieuwe Entreegebied officieel geopend!

Kindcentrum De Entree in nieuwe Entreegebied officieel geopend!

Woensdag 9 september jl. is Kindcentrum 'De Entree' officieel geopend. Het gloednieuwe gebouw van dit kindcentrum voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is gelegen in de groene wijk Meerzicht, aan de rand van de toekomstige, levendige stadswijk De Entree waar de komende jaren honderden nieuwe huizen worden gebouwd.

De officiële opening vond plaats door wethouder Jan Iedema, basisschooldirecteur Jerremey Schutte en adjunct locatiemanager kinderopvang Denise den Dulk.

  Lees meer »

Uitnodiging 'Strategie in beweging'

Aan alle medewerkers, ouders,
leden van de raad van toezicht,
(G)MR-leden en partners

Uitnodiging om deel te nemen aan onze eerste co-creatiesessie of pizza-avond

Maak de nieuwe koers voor Unicoz!

Voor de komende jaren willen we graag een heldere en eigentijdse koers ontwikkelen die bij Unicoz past. Die ook echt van ons is. We willen het verhaal schrijven dat onze verlangens en ambitie omarmt, waar ruimte is om mee te bewegen met wat de tijd vraagt, maar waar ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid uit spreekt. Realistisch en met een vleugje droom.

We willen een ontwikkeling stimuleren waarin we de wijsheid van het collectief gebruiken. Dus horen wij graag zoveel mogelijk stemmen, zodat wij diverse geluiden en ideeën mee kunnen nemen de toekomst in. Draagvlak en betrokkenheid zijn daarbij sleutelbegrippen.

Onze nieuwe koers moet leiden tot beweging. Zowel in de inhoud, door een nieuwe ambitie neer te zetten en op te schrijven, maar ook in de verbinding tussen de delen van de organisatie. Daarom noemen we dit traject dan ook Strategie in Beweging. Marije Boot (Boost by Boot) en Teus van Zoest (Connecto) begeleiden ons in dit traject.

  Lees meer »

Archief

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »