Nieuws

Uitnodiging 'Strategie in beweging'

Aan alle medewerkers, ouders,
leden van de raad van toezicht,
(G)MR-leden en partners

Uitnodiging om deel te nemen aan onze eerste co-creatiesessie of pizza-avond

Maak de nieuwe koers voor Unicoz!

Voor de komende jaren willen we graag een heldere en eigentijdse koers ontwikkelen die bij Unicoz past. Die ook echt van ons is. We willen het verhaal schrijven dat onze verlangens en ambitie omarmt, waar ruimte is om mee te bewegen met wat de tijd vraagt, maar waar ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid uit spreekt. Realistisch en met een vleugje droom.

We willen een ontwikkeling stimuleren waarin we de wijsheid van het collectief gebruiken. Dus horen wij graag zoveel mogelijk stemmen, zodat wij diverse geluiden en ideeën mee kunnen nemen de toekomst in. Draagvlak en betrokkenheid zijn daarbij sleutelbegrippen.

Onze nieuwe koers moet leiden tot beweging. Zowel in de inhoud, door een nieuwe ambitie neer te zetten en op te schrijven, maar ook in de verbinding tussen de delen van de organisatie. Daarom noemen we dit traject dan ook Strategie in Beweging. Marije Boot (Boost by Boot) en Teus van Zoest (Connecto) begeleiden ons in dit traject.

  Lees meer »
Wethouder Jan Iedema opent nieuwe units ONC Parkdreef

Wethouder Jan Iedema opent nieuwe units ONC Parkdreef

Vanochtend heeft onderwijswethouder Jan Iedema de nieuwe units van onze school geopend. In aanwezigheid van leerlingen en genodigden, knipte de wethouder het openingslint door waarna een rondleiding volgde door het gebouw.

ONC Parkdreef doet recht aan de verschillen tussen leerlingen qua talent, niveau en tempo. Naast klassikale lessen, organiseert de school talenturen, projecten en activiteiten. Daar is ruimte voor nodig. Ruimte om samen te werken of juist zelfstandig aan de slag te kunnen. Daarnaast is het aantal leerlingen op ONC Parkdreef de afgelopen jaren flink toegenomen. Om het onderwijsconcept en de kwaliteit van het onderwijs te blijven garanderen, was de school hard toe aan extra ruimte. Lees meer »
Burgemeester Lokker bij afsluiting Regenboog Zomerschool

Burgemeester Lokker bij afsluiting Regenboog Zomerschool

Na twee weken werken aan persoonlijke leerdoelen hebben de leerlingen van de Regenboog Zomerschool vandaag deze periode van extra lessen op een bijzondere manier afgesloten. Alle leerlingen ontvingen uit handen van burgemeester Lokker en directeur Anna Vreugdenhil een certificaat voor succesvolle deelname. Lees meer »
Pre-vwo op afstand op Kindcentrum De Touwladder

Pre-vwo op afstand op Kindcentrum De Touwladder

Tijdens de coronaperiode is het voor pre-vwo leerlingen niet mogelijk om op het ONC Parkdreef de lessen te volgen. Gelukkig is daar een mooie oplossing voor gevonden! Op Kindcentrum De Touwladder volgt een pre-vwo leerling de lessen op het ONC gewoon digitaal op de eigen basisschool. Op deze manier wordt er alsnog onderwijs op maat geboden! Lees meer »
Bouw extra lokalen ONC Parkdreef in volle gang!

Bouw extra lokalen ONC Parkdreef in volle gang!

In verband met de toename van het aantal leerlingen, worden er extra lokalen gerealiseerd bij ONC Parkdreef. Afgelopen woensdag en donderdag jl. zijn de palen voor de fundering van de 'locatie Tuindreef' in de grond geboord.
De komende periode worden er wat kleinere klussen uitgevoerd. Op dinsdag 7 en woensdag 8 juli a.s. worden de units geplaatst. Lees meer »

Archief

« 1 2 3 4 5 6 7 »