Nieuws

De Elzenhoek over

De Elzenhoek over "Relaxed aan de les"

Patricia Proper, leerkracht van groep 3 op Basisschool De Elzenhoek in De Leyens, introduceerde twee jaar geleden het concept ‘Relaxed aan de les’ voor haar leerlingen. Lees meer »

Burgemeester opent project op ONC

Op maandag 8 oktober heeft burgemeester Charlie Aptroot op het Oranje Nassau College ONC)Parkdreef het project Mijn stad, mijn toekomst geopend. Lees meer »
Gratis lidmaatschap en kleding als extraatje

Gratis lidmaatschap en kleding als extraatje

Gratis schoenen, kleding, een basketbal, trainingen en lidmaatschap van basketbalbvereniging Zoebas: de eerstejaars van het Oranje Nassau College (ONC) krijgen het allemaal als ze meedoen aan het project 'Alleen jij bepaalt wie je bent'. Lees meer »
Young Impact

Young Impact

Tweedejaars leerlingen van het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan doen mee met Young Impact. Met dit project zetten leerlingen hun unieke talent in voor een positieve verandering in hun omgeving. Woensdag 26 september is de kick-off. Lees meer »
Kick-Off Alleen Jij bepaalt’ basketbal

Kick-Off Alleen Jij bepaalt’ basketbal

Ex-profbasketballer Chip Jones opende maandagochtend 24 september op Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan het project Alleen jij bepaalt wie je bent. Voor de vierde keer op rij doet het ONC mee aan dit sportieve project. Doel is het ontwikkelen van sociale vaardigheden door middel van sport. Lees meer »

Archief

« 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »