Nieuws

De Prinses Amaliaschool behaalt 3e plaats  tijdens provinciale voorrondes

De Prinses Amaliaschool behaalt 3e plaats tijdens provinciale voorrondes

Elk twee jaar wordt de Nationale Onderwijsprijs uitgereikt. Het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP) zorgt daarvoor. Simpelweg door op allerlei manieren heel concreet te laten zien wat er in ons onderwijs gebeurt. Lees meer »

Super 8 dagen ONC Clauslaan

Honderden leerlingen van groep acht werden gisteren en vandaag verwelkomd op de rode loper bij het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan. Zij hadden de hoofdrol tijdens de traditionele Super8dagen Lees meer »
De Elzenhoek over

De Elzenhoek over "Relaxed aan de les"

Patricia Proper, leerkracht van groep 3 op Basisschool De Elzenhoek in De Leyens, introduceerde twee jaar geleden het concept ‘Relaxed aan de les’ voor haar leerlingen. Lees meer »

Burgemeester opent project op ONC

Op maandag 8 oktober heeft burgemeester Charlie Aptroot op het Oranje Nassau College ONC)Parkdreef het project Mijn stad, mijn toekomst geopend. Lees meer »
Gratis lidmaatschap en kleding als extraatje

Gratis lidmaatschap en kleding als extraatje

Gratis schoenen, kleding, een basketbal, trainingen en lidmaatschap van basketbalbvereniging Zoebas: de eerstejaars van het Oranje Nassau College (ONC) krijgen het allemaal als ze meedoen aan het project 'Alleen jij bepaalt wie je bent'. Lees meer »

Archief

« 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »