Unicoz Onderwijsgroep zet leerkrachten basisscholen en docenten middelbare scholen in het zonnetje

Vandaag, maandag 5 oktober, is het de internationale Dag van de Leerkracht. De Dag van de Leerkracht is een speciale dag waarop in 88 landen wordt stilgestaan bij de waardering van leerkrachten en hun inzet voor hun leerlingen wereldwijd. Ook het Unicozbestuur staat stil bij deze bijzondere dag en zet hun ruim 900 medewerkers in Zoetermeer vandaag in het zonnetje met een klein cadeautje voor iedere medewerker.
Leerkrachten van alle Unicoz basisscholen, docenten van het Oranje Nassau College locatie Clauslaan en Parkdreef, leerlingondersteuners op alle locaties en alle overige medewerkers van Unicoz zetten zich dagelijks in om de leerlingen in Zoetermeer zo goed mogelijk te begeleiden op weg naar hun volwassenheid. Hierbij proberen zij het beste uit iedere leerling naar boven te halen. Dit doen ze iedere dag weer met een enorme inzet, passie, enthousiasme en energie! Leerkrachten en docenten willen het verschil maken in het leven van hun leerlingen en dat wordt door leerlingen, ouders en het bestuur van Unicoz heel erg gewaardeerd.
Juist in deze tijden rondom de verscherpte coronamaatregelen is het bewonderenswaardig om te zien hoe docenten en leerkrachten enthousiast doorgaan met hun vak om voor leerlingen hun dagelijks leven zo ‘gewoon mogelijk’ te laten verlopen. Dit valt zeker niet altijd mee, maar lukt in de praktijk zeker goed!