Super 8 dagen ONC Clauslaan

Honderden leerlingen van groep acht werden gisteren en vandaag verwelkomd op de rode loper bij het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan. Zij hadden de hoofdrol tijdens de traditionele Super8dagen
Jan Willem Hartmann, teamleider onderbouw mavo: ,,Als je bij wiskunde leert over diameters en meteen met fietswielen aan de slag gaat, dan onthoud je de stof veel beter. Met een mavo-advies haal je bij ons, als je natuurlijk je best doet, gegarandeerd je mavo-diploma. Daarnaast hebben we ook een Masterclass Kader voor leerlingen met een kader-advies die misschien toch de mavo aankunnen. En kun je na een jaar mavo toch naar de havo, dan stroom je zo door naar de ONC-vestiging aan de Parkdreef. Onze leerlingen hebben dus nog even de tijd om te ontdekken welk niveau echt bij hen past.”
De achtstegroepers keerden met een tas vol zelfgemaakte werkstukjes terug naar hun basisschool.  In januari is er nog een derde Super8dag. Ook opent de school dan haar deuren tijdens de informatieavonden en het Open Huis.