Kindcentrum De Entree in nieuwe Entreegebied officieel geopend!

Woensdag 9 september jl. is Kindcentrum 'De Entree' officieel geopend. Het gloednieuwe gebouw van dit kindcentrum voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is gelegen in de groene wijk Meerzicht, aan de rand van de toekomstige, levendige stadswijk De Entree waar de komende jaren honderden nieuwe huizen worden gebouwd.

De officiële opening vond plaats door wethouder Jan Iedema, basisschooldirecteur Jerremey Schutte en adjunct locatiemanager kinderopvang Denise den Dulk.

 
In het eerste energieneutrale Kindcentrum van Zoetermeer werken basisonderwijs en kinderopvang samen onder één dak. De kinderopvang wordt verzorgd door Kern kinderopvang en biedt een kinderdagverblijf, een speeltaalhuis, buitenschoolse opvang en een kidsclub. Daarnaast is ook Meerpunt, het centrum voor jeugd en gezin, in het Kindcentrum gehuisvest.

Motto van De Entree is 'De start van een talentvolle toekomst!', waarbij kinderen onder begeleiding op zoek gaan naar hun eigen (creatieve) talenten. De leerlingen werken naast de basisvakken in ateliers waarbij ze op een onderzoekende en creatieve manier aan de slag gaan.

Voor een impressie van de opening: klik hier!