IKC Stella Nova winnaar van het Unicoz volleybaltoernooi

Op dinsdagavond 12 oktober vond in sporthal de Veur het jaarlijkse Unicoz volleybaltoernooi plaats. De opkomst was ook dit jaar weer geweldig. Maar liefst 19 teams gingen vol enthousiasme te strijd aan. Er werd gestreden om de Unicoz wisselschaal, welke de laatste keer werd gewonnen door KC De Entree.
 
De teams speelden in verschillende poules tegen elkaar in wedstrijden van 10 minuten. Het publiek kon genieten van een aantal spannende wedstrijden, want het niveau was bij sommige partijen hoog. Maar ook het vermaak was bij een aantal teams belangrijker dan winnen. Al met al zorgde dit voor een geslaagde avond.
De represailleprijs ging dit jaar naar de Regenboog. Een zeer verdienstelijke derde plaats was weggelegd voor Het Noorderlicht.
De finale werd gespeeld tussen IKC Stella Nova en het ONC Parkdreef, waarbij IKC Stella Nova er uiteindelijk met de schaal vandoor ging.
Na de prijsuitreiking werd bij de teams de tactiek voor volgend jaar alweer besproken onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en een gezellige avond. Volgend jaar hopen we weer op veel enthousiasme teams!