Media 14
DSC01123.1
Media 11
006
Media 12

Welkom

 
Wij heten u welkom op de website van de Unicoz onderwijsgroep. De Unicoz onderwijsgroep is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken en bestaat uit voortgezet en primair onderwijs.

Op deze website vindt u informatie over onze scholen en waar deze zich bevinden in Zoetermeer. Iedere school wordt gekenmerkt door zijn eigen identiteit, sfeer en kernkwaliteiten. De scholen vormen een veilige en uitdagende omgeving waar uw kind zich optimaal en veelzijdig kan ontwikkelen.

Primair onderwijs
In totaal zijn er 23 basisscholen, waarvan 11 katholiek, 10 christelijk (waaronder 1 reformatorisch), 1 interconfessioneel en 1 voor speciaal basisonderwijs.

Voortgezet onderwijs
Het voorgezet onderwijs bestaat uit het Oranje Nassau College Clauslaan en het Oranje Nassau College Parkdreef. Op het ONC Clauslaan zijn de opleidingen basis, kader, mavo en mbo (niveau 2) gevestigd. Op het ONC Parkdreef mavo, havo, atheneum en gymnasium.

Informatie
U bent van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan onze scholen om een nog betere indruk te krijgen van het onderwijs dat wij bieden. Wij maken graag kennis met u om u te vertellen wat voor ons uniek onderwijs inhoudt en uw vragen te beantwoorden.

Voor nadere informatie en een overzichtskaart van onze basisscholen (klik hier) en voor het ONC (klik hier) of maak gebruik van de doorlinken rechtstreeks naar de scholen onder aan deze pagina. 

Het College van Bestuur
Roel van Leerdam
Pieter Gilden

  

Disclaimer