Functie:Docent VO

Voor:Contract

Locatie:ONC Parkdreef

Aantal dagen:Parttime

Solliciteren voor

Wegens een ziektevervanging zijn wij op zoek naar een docent godsdienst ( 0,6 fte) om ons team te versterken!

Docent godsdienst

Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Parkdreef (mavo, havo, vwo) is per direct een vacature voor de functie van docent godsdienst

Het gaat hierbij om een ziektevervanging. De omvang van de vacature bedraagt 0,6 fte en je geeft les aan de onder- en bovenbouw van mavo/havo.  

Kijk voor een indruk van de school op parkdreef.onc.nl.

Flexrooster
De school werkt met het flexrooster. Dat houdt in dat leerlingen elke week vijf momenten kiezen waarop ze werken aan hun huiswerk, groepswerk, talenturen of extra vakondersteuning volgen.  
 
Het ONC Parkdreef is een school die gewoon is én bijzonder. Gezellig en ondernemend. Persoonlijk en duidelijk. Een school die leerlingen laat bloeien en stimuleert tot goede resultaten.

Grensverleggend, ondernemend!
Op het ONC dagen we de leerling uit om de eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer? De leerling ontdekt dit tijdens de lessen, de talenturen en door alle activiteiten die we ondernemen. Zo hebben we de talenturen Sportklas, Outdoor Education , Debat Research & Technology en Art (theater, muziek, film, atelier). De leerling kan extra vakken volgen en voor de talen Engels, Frans en Duits een internationaal erkend certificaat halen. In de maatschappelijke stage, debatwedstrijden, diverse excursies en (uitwisselings)projecten met veelal een sociaal thema, krijgt de leerling volop de kans kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. 

Samen
Door al deze activiteiten - in en buiten de les - helpen we de talenten van de leerlingen verder te ontwikkelen. Zo kunnen zij het diploma halen dat bij hun talenten past. De leerling kan dit niet alleen. We leggen daarom een nadruk op samen werken, samen leren en elkaar helpen.

Van de sollicitanten verwachten wij dat zij in het bezit zijn van een eerste- of tweedegraadsbevoegdheid voor het vak of de studie daarvoor volgen. 

De functies LB, LC en LD behoren tot de mogelijkheden.

Met ieder personeelslid wordt jaarlijks een resultaat- en ontwikkelgesprek gevoerd. In dit gesprek wordt ook de beoordeling van het functioneren besproken. De school begeleidt nieuwe docenten en biedt studie- en  ontwikkelingsmogelijkheden.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature