Functie:Onderwijs ondersteunend

Voor:Contract

Locatie:Unicoz Oranje Nassau College Clauslaan

Aantal dagen:Parttime

Solliciteren voor28-08-2021

Ben jij de parttime flexibele duizendpoot die het onderwijs net een stukje beter kan maken? Ben jij pedagogisch wendbaar en bereid om didactische ondersteuning te bieden? Solliciteer dan direct!

Onderwijsassistent VO

Over de organisatie:

Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Clauslaan (mavo, beroepsvoorbereidende leerwegen) ontstaat per het nieuwe schooljaar twee vacatures voor onderwijsassistent. De omvang van de vacatures is circa 0,7 fte.


De leerling centraal
De leerling staat in onze school centraal. Hij of zij moet zich hier thuis voelen. Het is onze taak hen te motiveren en tot leren uit te dagen. We zijn een school waar iedere leerling zich gekend voelt. Dit komt door de vele begeleiding en de aandacht die er voor de leerlingen is.
 
Kennis en vaardigheden
We maken gebruik van moderne technieken. Zo werken alle leerlingen van de leerjaren 1 t/m 4 op een eigen laptop. We vinden het belangrijk dat de leerling niet alleen kennis vergaart, maar ook vaardigheden leert om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de maatschappij van nu en morgen. Daarnaast willen we dat onze leerlingen zich ook qua persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen.
 
Talent ontwikkelen
Onze leerlingen krijgen de ruimte om hun specifieke talenten te ontplooien. Ze krijgen les op een unit, een uitdagende leeromgeving waarin de leerlingen hun eigen plek hebben met een vaste groep docenten.

 

Dit ga jij doen:

Onderwijsassistenten op het voortgezet onderwijs zijn ontzettend belangrijk. Het is daarnaast ook een ontzettende leuke afwisselende baan. Van het begeleiden van huiswerkklassen of vrij werkplekken tot aan de leraar ondersteunen met een praktisch vak of lesgroepen die meer intensieve aandacht nodig hebben. Ga jij met ons volgend schooljaar de uitdaging aan om het onderwijs nog net een stukje beter te maken? Solliciteer dan nu!

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Ruime vakantieregeling.
 • Een leuke baan waarin je echt iets kan betekenen.
 • Je kunt 24 – 28 uur werken.
 • Een tijdelijke baan (met uitzicht tot vast?).
 • Een salaris in schaal 4 met een salaris van min. 1826,-  euro en max. 2532,- euro, op basis van een 40-urige werkweek.

 

Kennis & vaardigheden

 • Je bent in het bezit van een MBO 4 diploma onderwijsassistent.
 • Je bent pedagogisch wendbaar.
 • Je bent bereid didactische ondersteuning te bieden.
 • Je bent flexibel.
 • Je kunt verbinding leggen met leerlingen en groepen.
 • Je kunt goed omgaan met conflictsituaties.

Let op: In verband met de zomervakantie is het Bureau van Unicoz gesloten vanaf woensdag 21 juli tot/met woensdag 25 augustus as. Dat betekent dat we vanaf 26 augustus 2021 in de mogelijkheid zijn om eventuele vragen te beantwoorden. 

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature