Functie:Leerkracht PO

Voor:Bepaalde tijd

Locatie:Unicoz

Aantal dagen:Parttime

Solliciteren voor

Word jij onze nieuwe collega?

Onderwijsassistent onderbouw

In ons gloednieuwe Kindcentrum vind je onderwijs en kinderopvang van 0 tot 13 jaar onder één dak. Ons streven is dat het onderwijs en de opvang op De Entree zo goed mogelijk aansluit bij de behoefte van de kinderen van deze tijd.

 

Wie zijn wij?

  • ruimte en aandacht voor de talenten van de kinderen

Op De Entree geloven wij dat ieder kind wordt geboren met talent. Wij geven onder andere aandacht aan deze talenten door verschillende leerstijlen in te zetten tijdens onze instructies, spel en verwerking. Waar het ene kind graag met anderen samenwerkt, kiest een ander kind juist graag een plekje stil en alleen. Het verwerken van de leerstof kan op papier, digitaal of juist met je lijf of concreet materiaal. In onze creatieve ateliers staan onder andere de vakken muziek, beeldende kunst, techniek en wereldoriëntatie centraal. Naast een vast aanbod van de creatieve ateliers is er ook mogelijkheid tot excelleren tijdens het keuze atelier.

  • Respect voor elkaar en voor de omgeving

Op De Entree mag je zijn wie je bent. We leren dat iedereen anders is en andersdenkt, dat maakt de wereld mooi. Vanuit onze Kanjertraining leren wij de leerlingen voor zichzelf op te komen en anderen op een juiste manier te coachen. Vanuit de protestant-christelijke identiteit binnen ons onderwijs, hebben wij een positief mensbeeld: ieder mens is uniek en de moeite waard. Vanzelfsprekend is er op school ruimte voor kinderen en ouders met een andere levensbeschouwing. Respect voor iedereen en elkaar accepteren is belangrijk.

  • Onderwijs en opvang op maat

Wij stimuleren het leren door kinderen uitdagende, verschillende en verrassende dingen te laten beleven op alle ontwikkelingsgebieden. Door kinderen te observeren weten wij wat een kind nodig heeft. Of het nu gaat om extra ondersteuning om de woordenschat te stimuleren of juist extra uitdaging voor kinderen met een voorsprong. Een doorgaande leerlijn en werken vanuit doelen geeft inzicht in het niveau van een kind. Hiermee creëren wij eigenaarschap.

 

Wij bieden:

  • Een functie waarbij je jouw eigen visie, kennis en ervaring kan uitdragen en benutten;
  • Een enthousiast team;
  • Bruisende kinderen;
  • Gloednieuw en modern gebouw;
  • Een functie voor 0,6 fte; 
  • De mogelijkheid om de functie te combineren met Speeltaalhuis (Kern Kinderopvang) voor een fulltime aanstelling. 

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature