Functie:Ondersteunend / Staf

Voor:Contract

Locatie:Unicoz Oranje Nassau College Clauslaan

Aantal dagen:Fulltime

Solliciteren voor04-10-2021

Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Clauslaan is een vacature voor de functie van medeweker leerlingenadministratie ontstaan. Het gaat hierbij om een structurele baan. De omvang van de vacature bedraagt 1,0 fte.

Medewerker leerlingen administratie m/v

De school
Het Oranje Nassau College maakt deel uit van de Unicoz onderwijsgroep. De Unicoz onderwijsgroep is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken. De Unicoz onderwijsgroep bestaat uit voortgezet en primair onderwijs. In totaal 23 basisscholen, waarvan 11 katholiek, 10 christelijk (waaronder 1 reformatorisch), 1 interconfessioneel en 1 voor speciaal basisonderwijs.

Het voorgezet onderwijs wordt aangeboden op Oranje Nassau College Clauslaan en Oranje Nassau College Parkdreef. Op ONC Parkdreef mavo, havo, atheneum en gymnasium en op ONC Clauslaan zijn de opleidingen vmbo basis, kader, mavo gevestigd.

De leerling staat in onze school centraal. Hij of zij moet zich hier thuis voelen. Het is onze taak hen te motiveren en tot leren uit te dagen. We zijn een school waar iedere leerling zich gekend voelt. Dit komt door de gekozen begeleiding en de aandacht die er voor de leerlingen is.

Onze leerlingen krijgen de ruimte om hun specifieke talenten te ontplooien. Ze krijgen les op een unit, een uitdagende leeromgeving waarin de leerlingen hun eigen plek hebben met een vaste groep docenten. De school heeft ongeveer 1250 leerlingen. De sfeer op de school is prettig en onze leerlingen voelen zich veilig op school. Het Oranje Nassau College maakt ook deel uit van de stichting Perspectief.

 

Werkzaamheden

Als medewerker leerlingenadministratie zorg je (samen met een collega) ervoor dat de aanmeldingen van leerlingen en mutaties in het leerlingenbestand op een correcte wijze worden verwerkt binnen het administratiesysteem (Magister); ook verzorg je een optimale gegevenslevering vanuit Magister in samenspraak met de coördinator functioneel beheer. De medewerker leerlingenadministratie zorgt voor het verwerken van administratieve gegevens op formulieren en in diverse overzichten.

 

Eisen en competenties

De medewerker leerlingenadministratie

 • Van de sollicitanten verwachten wij dat hij/zij in het bezit zijn van een (minimaal) MBO 3 of 4 diploma.
 • Heeft inzicht in de organisatorische en functionele verhoudingen binnen de school.
 • Bezit over uitstekende ICT vaardigheden, met name kennis van bestandsinvoer, leerlingenadministratie systemen VO (bij voorkeur ervaring met Magister) en tekstverwerken.
 • Werkt zorgvuldig.
 • Werkt accuraat.
 • Is stressbestendig.
 • Kan goed in teamverband werken.
 • Toont initiatief.
 • Heeft goede communicatieve vaardigheden.
 • Bezit over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving.

De medewerker leerlingenadministratie wordt aangestuurd door de officemanager.

Van de sollicitanten verwachten wij dat zij aan de christelijke identiteit van de school mede vorm willen geven en dat hun gedrag, uiterlijk en kleding daarmee in lijn zijn.

 

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een fulltime functie.
 • Salaris in schaal 5.
 • Met ieder personeelslid wordt jaarlijks een resultaat en ontwikkelgesprek gevoerd. In dit gesprek wordt ook de beoordeling van het functioneren besproken.

 

Sollicitatie informatie

Na ontvangst van uw sollicitatie krijgt u per mail een ontvangstbevestiging.

Uw sollicitatie brief en C.V. dient voor 4 oktober in ons bezit te zijn.

Aan de hand van de binnengekomen reacties zal een aantal reflectanten worden uitgenodigd voor een gesprek.

Op basis van deze gesprekken zal de functie aan één van de sollicitanten worden aangeboden.

Na aanvaarding van de benoeming door betrokkene zullen alle reflectanten hiervan in kennis worden gesteld.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature