Functie:Leerkracht PO

Voor:Bepaalde tijd

Locatie:Unicoz KC Het Palet

Aantal dagen:Fulltime

Solliciteren voor

Word jij onze nieuwe collega?

Leerkracht full- of parttime

BEN JIJ EEN LEERKRACHT DIE:

Een veilig klimaat weet te creëren en oog heeft voor ieder kind, graag samenwerkt met collega’s en gestructureerd werkt en dit uitstraalt naar leerling en ouder/verzorger? Wij zoeken collega’s die ingezet kunnen worden in groep 1/2, 3, 4, 5 of groep 8.

 

DE FUNCTIE

Werken bij ‘Het Palet’ is werken in een enthousiast en gedreven team van leerkrachten en specialisten die elke dag hun uiterste best doen om bij te dragen aan een glansrijke toekomst voor onze leerlingen.

Groepsdoorbroken werken:

De basisvakken worden op hetzelfde moment gegeven. Hierdoor is het mogelijk om groepsdoorbroken te werken en de leerlingen die een stapje verder zijn de uitdaging te bieden die ze nodig hebben, maar ook de leerlingen die wat extra aandacht nodig hebben extra te ondersteunen.

Naast de werkzaamheden die je kunt verwachten als leerkracht, ben je ook:

  • aanspreekpunt voor ouders/verzorgers met betrekking tot de alledaagse zaken;
  • aanspreekpunt voor de IB’er en externe organisaties;
  • onderdeel van een of meer projectgroepen voor de organisatie met betrekking tot de kwaliteit van onderwijs en/of feestdagen.

 

WIJ VRAGEN

  • een afgeronde HBO opleiding (PABO);
  • ervaring in het primair onderwijs door middel van werk of stage;
  • een flexibele en enthousiaste houding.

Voldoe jij niet aan bovenstaande verwachtingen, maar ben jij ervan overtuigd in aanmerking te komen voor deze functie? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

WIJ BIEDEN

Naast het werken in een enthousiast, warm en ervaren team dat niet kan wachten om je te verwelkomen, bieden wij jou:

  • een salaris op basis van een fulltime dienstverband (conform de CAO PO, schaal L10/L11);
  • een contract voor 16-40 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • veel ruimte voor ontwikkeling binnen Het Palet en de stichting Unicoz. 

 

KC Het Palet – ‘Samen de wereld ontdekken’

Het Palet is vernieuwend. Wij willen kinderen die opgroeien in deze tijd van verandering een stevige basis meegeven voor hun toekomst. In ons onderwijs gebruiken we de 21e -eeuwse vaardigheden als leidraad. We proberen de talenten van onze leerlingen goed te ontwikkelen, zodat ze stevig worden toegerust op hun toekomst. School moet voor de kinderen een veilige basis zijn waar rust en structuur is.

Het Palet ligt in de rustige Zoetermeerse wijk Rokkeveen. Een modern winkelcentrum en het openbaar vervoer is op loopafstand. De toegangswegen naar de snelweg zijn dichtbij en parkeren rondom de school is gratis.

Het Palet is onderdeel van de stichting Unicoz. Meer weten over de stichting en de kernwaarden? Ga naar de website: https://www.unicoz.nl/

 

MEER WETEN?

Wil je eerst meer weten wat deze vacature uniek maakt? Neem gerust contact op met Annemieke Weijsters (directeur) via 079-361 0082 of stuur een email naar directie@palet.unicoz.nl.  

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature