Functie:Leerkracht PO

Voor:Tijdelijk

Locatie:Unicoz Paulusschool

Aantal dagen:Parttime

Solliciteren voor

De Paulusschool zoekt per direct een leerkracht voor de onder-/ middenbouw (0,6 fte). Dit betreft een tijdelijke vacature tot 1 december en is ter vervanging van een afwezige leerkracht.

Leerkracht onder- middenbouw

Wie zijn wij?

De Paulusschool  is een ontmoetingsschool in Zoetermeer-dorp met een fijne sfeer en een gezellig, professioneel team. Onze school telt 400 leerlingen die verdeeld zijn over 15 groepen.

Ons motto: ‘De Paulusschool gelooft in de kracht van elk kind’.

We werken dagelijks met kinderen en hun ouders aan de KRACHT van elk kind om een goede basis te leggen op weg naar volwassenheid.

De Paulusschool is een Kanjerschool met een warm pedagogisch klimaat. Ook zijn wij een Cultuurschool en hebben we vakleerkrachten voor muziek, beeldende vorming, dans, drama en bewegingsonderwijs. Bovendien bieden wij betekenisvol onderwijs en werken we in jaargroepen aan ons ‘klassiek-modern’ onderwijs.

 

Wie zoeken wij?

Op De Paulusschool werken we met een enthousiast team waarin we op een positieve en professionele manier samenwerken. Vertrouwen is voor ons een belangrijke kernwaarde. Wij zoeken een collega die een positieve houding heeft t.o.v. leerlingen, ouders en collega’s. Iemand die graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en met een enthousiast team wil samenwerken. Iemand die de Pabo heeft afgerond of in de laatste fase van de opleiding zit.

 

Wil je meer weten of solliciteren?

Bel of mail met Marieke Vreeburg (directeur), tel:  079-3164834 of marieke.vreeburg@paulus.unicoz.nl.  

Voor meer informatie over De Paulusschool:  www.paulus.unicoz.nl of www.facebook.com/DePaulusschool

 

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature