Functie:Leerkracht PO

Voor:Contract

Locatie:Unicoz IKC Buytenkans

Aantal dagen:Parttime

Solliciteren voor

Vanwege de groei van onze school zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 6! Kom jij het verschil met ons maken?

Leerkracht groep 6.

Wie zijn wij?
De Buytenkans is een IKC in de wijk Buytenwegh. We zijn de samenwerking aangegaan met Kern Kinderopvang om de doorgaande lijn tussen peuters en kleuters sterk neer te zetten. We delen niet alleen onze ruimten maar ook alle feesten die gevierd worden. En dat feest vieren doen we graag en veel. Niet alleen de standaard feestjes maar vooral alle successen. Wij geloven dat blije kinderen het beste leren. Dus hebben we regelmatig overleg met alle wijkbetrokkenen om ervoor te zorgen dat de kinderen ook na schooltijd veilig en blij blijven. Verder hebben we recentelijk de school grondig opgeknapt, nieuw meubilair ingekocht en er staan in de komende vakanties nog wat verbouwingen op stapel. En dan is de school met haar pleinen precies zoals we het voor nu hebben willen. We vormen een fijn team waarin we steeds beter leren elkaar -naast de gezelligheid- professioneel aan te spreken. Wij vinden dat we nooit zijn uitgeleerd.

 

Wat doen wij?
IKC de Buytenkans staat voor 'gewoon' goede opvang en 'gewoon' goed onderwijs. Wij geven met alle nieuwste devices en methodes klassikaal onderwijs. Bij ons heeft ieder kind een eigen plek en is er rust en duidelijkheid. We zijn met elkaar de reis van Leren Zichtbaar Maken aangegaan, begeleid door OnderwijsAdvies omdat we vinden dat we onze leerlingen met eigenaarschap in het maken van eigen keuzen beter de uitdagingen van nu aan kunnen laten gaan. De uitstroom en bijbehorende adviezen zijn hoog bij ons, vorig schooljaar leverden we 59 % Havisten en VWO-ers af aan het VO van Zoetermeer. Met onze doelgroep betekent dit dat we oprecht uit onze leerlingen halen wat erin zit. En we zijn natuurlijk net zo blij met kinderen die goed hun best doen en naar het VMBO gaan!

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een collega die sterk in haar of zijn schoenen staat. Die de meerwaarde ziet van onze doelgroep (wij hebben de leukste leerlingen!) en die de uitdaging met ons aandurft van de kinderen een stevige basis te geven voor de rest van hun leven. Een collega met sterke didactische vaardigheden maar die vooral op sociaalpedagogisch vlak talenten heeft en zo kinderen veilig en blij krijgt en houdt. Zodat stappen gezet kunnen worden in leerprestaties. Iemand die plezier beleeft aan kleine en grote doorbraken en die kinderen de bedding kan geven die ze nodig hebben en soms moeten missen in hun thuissituatie. Ook iemand die graag met ons onze successen meeviert en er een bijdrage aan levert! Kom jij bij ons werken voor 0,2 fte? 

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature