Functie:Docent VO

Voor:

Locatie:Unicoz Oranje Nassau College Clauslaan

Aantal dagen:Fulltime

Solliciteren voor01-02-2022

Kom jij ons jonge, ambitieuze en fantastische docententeam versterken op de leukste VMBO-school in Zoetermeer?

Docent Nederlands

Omschrijving

We zoeken een docent LC Nederlands met minimaal een tweedegraads bevoegdheid. Je hebt passie voor het vak Nederlands, je gaat vernieuwingen niet uit de weg, je bent een betrokken mentor en je hebt affiniteit met onze VMBO-doelgroep. Naast dat jij uitstekende lessen kunt verzorgen in alle leerjaren, ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van het curriculum binnen het leergebied Nederlands. Je trekt hierin samen op met de vakgroepvoorzitter en de sectieleden. Die ontwikkeling bestaat onder andere uit:  

  1. Het bevorderen van het leesonderwijs; 

  1. Het maken van lessen waarin Nederlands in dienst staat van andere leergebieden;  

  1. Materiaal ontwikkelen dat vakoverstijgend kan worden ingezet.  

De leerling centraal 
Leerlingen voelen zich gekend bij ons op school. Het team van docenten heeft een goede verbinding met onze leerlingen. Het is onze taak hen te motiverenhen tot leren uit te dagen en hen te laten uitblinken in hun talenten. 
 
Kennis en vaardigheden 
We maken gebruik van moderne technieken; zo werken alle leerlingen van de leerjaren 1 t/m 4 op een eigen laptop. Hierdoor vergaren onze leerlingen zowel kennis als vaardigheden om goed beslagen ten ijs te komen in de maatschappij van nu en morgen. Daarnaast wordt er onder andere tijdens de dagelijkse mentorlessen veel aandacht besteed aan leren leren en persoonlijke ontwikkeling. 

Talent ontwikkelen 
Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel. Dansen, zingen, acteren, muziek maken, free runnen, voetballen, basketballen, presenteren, filmen; op onze school zijn er kansen voor leerlingen die willen. Kijk vooral eens op onze website voor een indruk. Je vindt hier onder andere een 360-graden tour in de school en ons maandelijkse schooljournaal dat gemaakt wordt door bevlogen leerlingen met ondersteuning van twee docenten. 

 

Functie eisen 

Van de sollicitanten verwachten wij dat zij in het bezit zijn van een eerste- of tweedegraadsbevoegdheid voor het vak. Affiniteit met het onderwijsconcept "Actief Leren en Veel Doen" is gewenst evenals ervaring in het lesgeven met digitaal lesmateriaal.  

 

Wat wij bieden:

  • Salarisschaal: LC; 
  • Bovendien komt onze school in aanmerking voor de NPO-arbeidsmarkttoelage. Dit betekent een loonsverhoging van procent gedurende de komende 2 jaar;  
  • Een functie voor 1,0 fte; 
  • Ruime vakantieregeling;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 8 km enkele reis.  

Daarnaast wordt er jaarlijks met ieder personeelslid een resultaat- en ontwikkelgesprek gevoerd. In dit gesprek wordt ook de beoordeling van het functioneren besproken. Een goede beoordeling leidt tot een vaste aanstelling. De school begeleidt nieuwe docenten en biedt studieen ontwikkelingsmogelijkheden aan. 

Interesse? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop!

 

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature