Functie:Leerkracht PO

Voor:Contract

Locatie:ONC Parkdreef

Aantal dagen:Parttime

Solliciteren voor

Wegens groei van de school zijn wij op zoek naar een docent natuurkunde om ons team te versterken!

Docent natuurkunde

Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Parkdreef (mavo, havo, vwo) is per het nieuwe schooljaar een vacature voor de functie van docent natuurkunde

Het gaat hierbij om een reguliere baan. De omvang van de vacature bedraagt circa 0,8 - 1,0 fte en je geeft les aan de onder en/of bovenbouw van mavo/havo/vwo.  

Wie zijn wij?

Flexrooster
De school werkt met het flexrooster. Dat houdt in dat leerlingen elke week vijf momenten kiezen waarop ze werken aan hun huiswerk, groepswerk, talenturen of extra vakondersteuning volgen.  
 
Het ONC Parkdreef is een school die gewoon is én bijzonder. Gezellig en ondernemend. Persoonlijk en duidelijk. Een school die leerlingen laat bloeien en stimuleert tot goede resultaten.

Grensverleggend, ondernemend!
Op het ONC dagen we de leerling uit om de eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer? De leerling ontdekt dit tijdens de lessen, de talenturen en door alle activiteiten die we ondernemen. Zo hebben we de talenturen Sportklas, Research & Technology en Art (theater, muziek, film, atelier). De leerling kan extra vakken volgen en voor de talen Engels, Frans en Duits een internationaal erkend certificaat halen. In de maatschappelijke stage, debatwedstrijden, diverse excursies en (uitwisselings)projecten met veelal een sociaal thema, krijgt de leerling volop de kans kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. 

Samen
Door al deze activiteiten - in en buiten de les - helpen we de talenten van de leerlingen verder te ontwikkelen. Zo kunnen zij het diploma halen dat bij hun talenten past. De leerling kan dit niet alleen. We leggen daarom een nadruk op samen werken, samen leren en elkaar helpen.

Kijk voor een indruk van de school op parkdreef.onc.nl.

 

Functie-eisen

Van de sollicitanten verwachten wij dat zij in het bezit zijn van een eerstegraadsbevoegdheid voor het vak of de studie daarvoor volgen. 

 

Arbeidsvoorwaarden

De functies LB, LC en LD behoren tot de mogelijkheden.

Met ieder personeelslid wordt jaarlijks een resultaat- en ontwikkelgesprek gevoerd. In dit gesprek wordt ook de beoordeling van het functioneren besproken. Een continu goede beoordeling kan leiden tot (een voordracht voor) benoeming in een LC- of LD-functie. De school begeleidt nieuwe docenten en biedt studie- en  ontwikkelingsmogelijkheden.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wilt u solliciteren?

Klik hier als u wilt solliciteren op deze vacature