Unicoz als werkgever: inspirerend & innovatief

De Unicoz Onderwijsgroep wil een aantrekkelijke werkgever zijn en investeert daarom in een krachtig personeelsbeleid, interne scholing en gunstige arbeidsvoorwaarden. Inspiratie en innovatie staan hierbij hoog op de agenda.

Niet alleen aan leerlingen wordt binnen de Unicoz-organisatie een uitdagende leeromgeving geboden. Onze medewerkers willen wij net zoveel kansen op eigen ontwikkeling bieden!

Bevlogen personeel
Vanuit een open christelijke inspiratie laat Unicoz zich op alle fronten leiden met de daarbij behorende christelijke waarden en tradities. Wij staan voor het zelfbewust zoeken naar alles wat er toe doet. We willen kinderen laten weten dat het leven, ondanks zijn lastige momenten, ten volle waard is om geleefd te worden. We staan voor onze idealen en komen daar volmondig voor uit. Bevlogen personeel is daarbij onmisbaar. Daarom besteedt Unicoz volop aandacht aan groeimogelijkheden en uitdagingen voor medewerkers. 

Unicoz Academie
Een ruim aanbod van scholing is onderdeel van ons krachtige personeelsbeleid. Om die reden is de Unicoz Academie in het leven geroepen. Dit platform bundelt boeiende cursussen, leerzame themamiddagen en uitdagende masterclasses. 
Denk aan een stoomcursus ‘hoe verminder je prikkels bij kinderen’, verdiep je in de doelen van goed taalonderwijs of volg de workshop ‘kleuteren als werkwoord’. Deze gaat in op het spanningsveld tussen spelend leren en lerend spelen. Meer weten over de scholingsprogramma's van Unicoz? Kijk dan op Unicozacademie.nl!

Korting op fitness
Naast een inspirerende werkomgeving en degelijke scholing, maken goede arbeidsvoorwaarden het Unicozpakket compleet. Een mooi voorbeeld van een specifiek Unicozvoordeel is dat vaste medewerkers zich tegen gereduceerd tarief kunnen aanmelden bij een fitnesscentrum. 
Deze en andere gunstige arbeidsvoorwaarden helpen ons om – tegen de arbeidsmarktproblematiek in – voldoende gekwalificeerd personeel in huis te halen.

Interesse in werken bij Unicoz? Kijk bij onze vacatures.