Nieuws

Elzenhoek in actie voor Australië

Elzenhoek in actie voor Australië

Groep 8 van de Elzenhoek is het nieuwe jaar goed begonnen. 
Na in de klas uitgebreid gesproken te hebben over de situatie in Australië vonden de kinderen dat het tijd werd dat zij zelf de handen uit de mouwen zouden steken.
  Lees meer »
De Buut zet zich in voor ouderen

De Buut zet zich in voor ouderen

Jaarlijks wordt er op De Buut tijdens de kerstperiode een goed doel uitgekozen. Dit jaar is er gekozen om geen financiële bijdrage te leveren aan een goed doel, maar om zelf actief te zijn. Lees meer »
Leerlingen ONC Clauslaan halen ruim 6000 euro op voor KiKa

Leerlingen ONC Clauslaan halen ruim 6000 euro op voor KiKa

Ruim 6000 euro hebben de leerlingen van de onderbouw van ONC Clauslaan opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)! De afgelopen weken hebben zij allerlei acties op touw gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Door het verkopen van zelfgebakken cupcakes en pannenkoeken bijvoorbeeld en door middel van een sponsorloop. Lees hier verder voor het gehele artikel. Lees meer »
ALS Kaartenactie voor zieke juf

ALS Kaartenactie voor zieke juf

Juf Caroline heeft de slopende ziekte ALS. De Paulusschool komt daarom in actie. 
Het Algemeen Dagblad heeft aandacht aan deze actie besteed met een uitgebreid artikel in de editie Zoetermeer.  Lees meer »
Frans ontbijt en diploma Frans op  Kindcentrum de Spelevaert

Frans ontbijt en diploma Frans op Kindcentrum de Spelevaert

Deze week vond de laatste Franse les van dit schooljaar plaats voor een aantal kinderen uit de bovenbouw op Kindcentrum de Spelevaert aan de Irisvaart in Seghwaert. Lees meer »

Archief

« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... »