De Paulusschool overhandigt cheque Stichting ALS

Leerlingen, ouders en leerkrachten van De Paulusschool hebben in november een Tekenfundactie gehouden om geld in te zamelen voor Stichting ALS.
Juf Caroline Dolkens, één van de leerkrachten van De Paulusschool die al 20 jaar op de school werkt, kreeg afgelopen maart te horen dat zij de ziekte ALS heeft. Als steun aan juf Caroline en om verder onderzoek aan de ziekte ALS mogelijk te maken, hebben de leerlingen van de school hun eigen tekening op kerstkaarten, mokken, brooddozen, tekenblokken, etc. verkocht. De online verkoop van deze artikelen en diverse gelddonaties heeft in totaal maar liefst €4421,62 opgebracht! Tijdens de schoolkerstviering in de Nicolaaskerk werd de cheque met het totaalbedrag overhandigd aan juf Caroline en aan Anja Bramsen van Stichting ALS.
Collegaleerkracht en kunstenares Marijke Ridderhof maakte voor deze gelegenheid ook een serie kerstkaarten die zij in een webwinkeltje verkocht heeft aan ouders, collega’s en andere belangstellenden.
De Paulusschool is ontzettend trots en dankbaar dat zij op zoveel steun aan de actie mochten rekenen. Er waren zelfs bestellingen vanuit het oosten van Nederland!