Nieuws

Leerlingen ONC Clauslaan halen ruim 6000 euro op voor KiKa

Leerlingen ONC Clauslaan halen ruim 6000 euro op voor KiKa

Ruim 6000 euro hebben de leerlingen van de onderbouw van ONC Clauslaan opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)! De afgelopen weken hebben zij allerlei acties op touw gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Door het verkopen van zelfgebakken cupcakes en pannenkoeken bijvoorbeeld en door middel van een sponsorloop. Lees hier verder voor het gehele artikel. Lees meer »
ALS Kaartenactie voor zieke juf

ALS Kaartenactie voor zieke juf

Juf Caroline heeft de slopende ziekte ALS. De Paulusschool komt daarom in actie. 
Het Algemeen Dagblad heeft aandacht aan deze actie besteed met een uitgebreid artikel in de editie Zoetermeer.  Lees meer »
Frans ontbijt en diploma Frans op  Kindcentrum de Spelevaert

Frans ontbijt en diploma Frans op Kindcentrum de Spelevaert

Deze week vond de laatste Franse les van dit schooljaar plaats voor een aantal kinderen uit de bovenbouw op Kindcentrum de Spelevaert aan de Irisvaart in Seghwaert. Lees meer »
Het Oranje Nassau College Parkdreef verdient een gouden Schoolkantine Schaal 2019!

Het Oranje Nassau College Parkdreef verdient een gouden Schoolkantine Schaal 2019!

Dit betekent dat de kantine van het Oranje Nassau College Parkdreef gezondere producten aantrekkelijk en opvallend presenteert. De makkelijke keuze is nu vooral gezond, en lekker natuurlijk. Als beloning voor deze prestatie ontvangen zij de gouden Schoolkantine Schaal 2019. Deze Schoolkantine Schaal wordt persoonlijk uitgereikt op 16 april a.s., op de Dag van de Gezonde Schoolkantine. Op deze website is meer te lezen over de Dag van de Gezonde Schoolkantine. Lees meer »
Keuze atelier op de Prinses Amaliaschool

Keuze atelier op de Prinses Amaliaschool

De Prinses Amaliaschool startte dit schooljaar met keuze-ateliers, creatieve en praktijkgerichte vakken waar kinderen van de Unicoz-basisschool zich extra kunnen ontplooien. Jerremey Schutte, sinds 1 april 2016 directeur van deze school, vertelt over de voordelen van deze bijzondere vorm van lesgeven. 
  Lees meer »

Archief

« 1 2 »