Nieuws

Frans ontbijt en diploma Frans op  Kindcentrum de Spelevaert

Frans ontbijt en diploma Frans op Kindcentrum de Spelevaert

Deze week vond de laatste Franse les van dit schooljaar plaats voor een aantal kinderen uit de bovenbouw op Kindcentrum de Spelevaert aan de Irisvaart in Seghwaert. Lees meer »
Het Oranje Nassau College Parkdreef verdient een gouden Schoolkantine Schaal 2019!

Het Oranje Nassau College Parkdreef verdient een gouden Schoolkantine Schaal 2019!

Dit betekent dat de kantine van het Oranje Nassau College Parkdreef gezondere producten aantrekkelijk en opvallend presenteert. De makkelijke keuze is nu vooral gezond, en lekker natuurlijk. Als beloning voor deze prestatie ontvangen zij de gouden Schoolkantine Schaal 2019. Deze Schoolkantine Schaal wordt persoonlijk uitgereikt op 16 april a.s., op de Dag van de Gezonde Schoolkantine. Op deze website is meer te lezen over de Dag van de Gezonde Schoolkantine. Lees meer »
Keuze atelier op de Prinses Amaliaschool

Keuze atelier op de Prinses Amaliaschool

De Prinses Amaliaschool startte dit schooljaar met keuze-ateliers, creatieve en praktijkgerichte vakken waar kinderen van de Unicoz-basisschool zich extra kunnen ontplooien. Jerremey Schutte, sinds 1 april 2016 directeur van deze school, vertelt over de voordelen van deze bijzondere vorm van lesgeven. 
  Lees meer »
Muziekthema op de Elzenhoek

Muziekthema op de Elzenhoek

Afgelopen maand heeft basisschool de Elzenhoek in het teken gestaan van het thema muziek. Onder andere met verschillende gastlessen van combinatiefunctionaris Carla van Swieten van Unicoz, bezoekjes van ouders met een instrument, lessen en creatieve activiteiten hebben de leerlingen van alles geleerd over muziek. Lees meer »
Afscheid Juf Lisan

Afscheid Juf Lisan

Na een kleine 40 jaar werkzaam te zijn geweest op de Koningin Wilhelminaschool, heeft juf Lisan nu afscheid genomen. Lees meer »

Archief

« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... »