Nieuws

Young Impact

Young Impact

Tweedejaars leerlingen van het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan doen mee met Young Impact. Met dit project zetten leerlingen hun unieke talent in voor een positieve verandering in hun omgeving. Woensdag 26 september is de kick-off. Lees meer »
Kick-Off Alleen Jij bepaalt’ basketbal

Kick-Off Alleen Jij bepaalt’ basketbal

Ex-profbasketballer Chip Jones opende maandagochtend 24 september op Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan het project Alleen jij bepaalt wie je bent. Voor de vierde keer op rij doet het ONC mee aan dit sportieve project. Doel is het ontwikkelen van sociale vaardigheden door middel van sport. Lees meer »
Het Palet wint 40 uur gratis tuinonderhoud

Het Palet wint 40 uur gratis tuinonderhoud

Het Palet kan eindelijk onderhoud aanpakken. Hans Koevoets directeur van basisschool Het Palet in Rokkeveen, kan het niet genoeg benadrukken: "We zijn er enorm blij mee". Hij doelt daarbij op de veertig uur gratis tuinonderhoud voor zijn school, een cadeautje van Hoveniersbedrijf Van der Spek. Lees meer »
Alternatief van de Oostwijzer voor de staking

Alternatief van de Oostwijzer voor de staking

Woensdag 12 september was een speciale dag op basisschool de Oostwijzer uit Zoetermeer. Terwijl veel scholen de deuren dicht hielden in verband met de stakingsdag in het basisonderwijs, koos het team van de Oostwijzer unaniem voor een alternatief en ging niet staken. Niet omdat zij niet achter het doel van de staking staan!  Lees meer »
Officiele opening Kindcentrum De Spelevaert

Officiele opening Kindcentrum De Spelevaert

Op donderdag 13 september 2018 is Kindcentrum De Spelevaert officieel geopend. Het bord met nieuw logo en nieuwe benaming is feestelijk onthuld door de wethouder. 

Klik hier voor het artikel in het Zoetermeers Dagblad.  Lees meer »

Archief

« 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »