DSC01123.1
Media 15
Media 17
Media 07
Header4

Leerlingen van de Paulusschool werken mee

Leerlingen van De Paulusschool werken mee aan officiële opening CKC-gebouw

Donderdag 23 februari jl. heeft de officiële opening plaatsgevonden van het verbouwde CKC gebouw.  Leerlingen van De Paulusschool hebben meegewerkt aan deze officiële opening met een theater- en muziekoptreden. De Paulusschool is sinds 5 jaar één van de Cultuurscholen met Kwaliteit in Zoetermeer.

Tijdens de rondleiding van de genodigden hebben leerlingen van De Paulusschool hun kunsten vertoond met een dans-, theater- en muziekoptreden. Dat laatste deden ze met een speciaal gevormd ‘Pauluskoor’. De kinderen zongen het lied ‘Feest’ dat door de leerlingen zelf muzikaal werd ondersteund met zogenaamde ‘Boomwhackers’. Het werd een muzikaal en feestelijk optreden.

Leerlingen uit de groepen 8 zorgden voor een theatraal en mysterieus optreden in de nieuwe kantoortuin van het CKC met levende standbeelden, mime en dans. De reacties van de genodigden hierop, waren erg positief.

De Paulusschool wenst het CKC heel veel succes met hun nieuwe gebouw en hopen hun positieve samenwerking de komende jaren voort te kunnen zetten.

Disclaimer