Media 13
Header4
Media 15
Media 20
Media 17

De Elzenhoek bestaat 40 jaar!

Dit schooljaar viert de Elzenhoek dat ze 40 jaar bestaan. Gedurende het hele jaar zijn festiviteiten rondom dit lustrum gepland. Zo worden de jaarlijkse feesten uitgebreider gevierd en hebben we een echte wensboom in de school.

In de week van 1 februari stond er een winterfair gepland. Tijdens deze winterfair werd en door middel van activiteiten geld opgehaald voor Villa Pardoes. Één van deze activiteiten was een veiling waarbij er leuke activiteiten met leerkrachten geveild werden. Er werd flink geboden en binnenkort zullen deze activiteiten plaatsvinden.

Op 1 februari was het echt feest, want dat is de geboortedatum van de Elzenhoek. Alle leerlingen en leerkrachten kregen een prachtig t-shirt en een lekker gebakje. Voor de hele school was er een voorstelling en er kon geschaatst worden. We hebben ook een hele mooie schoolfoto gemaakt!

De rest van dit schooljaar zullen er nog meer activiteiten plaatsvinden, zoals een geweldige schoolreis en een reünie. Als dit net zo’n succes wordt als de afgelopen activiteiten, dan belooft het een knaljaar te worden!

 

Disclaimer